Wilt u zelf iets met whiteboardverf gaan doen?

Zelf een whiteboard maken, dat idee kreeg ik toen ik me aan het irriteren was dat de mogelijkheden met de whiteboards die we hebben in het museum zo beperkt zijn. We hebben veel ruimte als medewerkers in het museum om zelf creatief bezig te zijn in bepaalde ruimten in het museum. Dat zijn ruimten waar vooral witte muren zijn en waar je dan lekker op kunt kalken, elke keer worden deze muren weer wit geverfd nadat er op geschreven of getekend is dus ik dacht waarom geen whiteboardverf kopen en dit erop gebruiken? Zo kun je er met bepaalde stiften op tekenen en hartstikke leuke dingen verzinnen om te doen. Zeker voor de groepen kinderen die bij ons in het museum komen elke maand. Super leuk en creatief kunnen ze er mee zijn. Je kunt deze met deze whiteboardverf zelf bepalen hoe groot het oppervlak wordt dat je wilt hebben en ook hoe klein het moet blijven. Het is in principe geen muurverf, het is een bepaalde componenten verf gebaseerd op water. Dit betekent dat je eerst twee blikken verf samen voegt en goed mengt. U kunt hierna met whiteboardstiften op uw zelfgemaakte whiteboardverf tekenen wat u maar wilt en hoe u het maar wilt, dat is toch leuk om te doen! U kunt de whiteboardverf ook gebruiken op andere oppervlakken zoals meubels bijvoorbeeld. Van tevoren moet u wel goed weten waar u de whiteboardverf wilt gaan aanbrengen en hoe groot de oppervlakte zal gaan zijn die u wilt gaan verven. Op de site magneet-verf.nl bieden ze deze verf aan voor een half liter of een hele liter per blik. Ze verkopen een witte en een transparante versie van deze verf. En u kunt deze verf ook in combinatie met magneetverf gebruiken. Dan moet u wel eerst zelf de magneetverf aanbrengen, het liefst drie lagen want dat werkt het beste zeggen ze, dan een muurverf aanbrengen in de gewenste kleur en daarna twee afzonderlijke lagen whiteboardverf voor het beste resultaat! Als u liever eerst advies wilt van hun klantenservice dan kunt u ze bellen.

Vind u whiteboardverf ook zo leuk?

In het museum is het echt een hit, we lijken allemaal wel kinderen weer. We hebben zo met elkaar gelachen de eerste keer dat we het gingen gebruiken en het is super makkelijk en super leuk om te doen. Gelukkig vinden de schilders het niet erg dat we dit doen, want zij moeten het weer over gaan schilderen natuurlijk!

Ook interesse in deze verf?

Dan moet u zeker gaan kijken op deze website, omdat:

  • Ze verschillende soorten verf aanbieden, waaronder ook magneetverf.
  • Ze goede telefonische informatie verschaffen als u dat nodig heeft.
  • Ze snel en goed leveren.

Wij zijn er in ieder geval heel erg blij mee en hebben veel plezier van dit product. We gaan vaker bij deze site bestellen want we hebben het er over dat we ook de magneet verf willen gaan proberen, apart en ook in combinatie met deze whiteboardverf. Bekijk het aanbod daarom zelf ook even op de site om te zien of u ook met deze verf aan de slag wilt gaan. 

Lees meer…