Wat kun je allemaal met kralen?

Kralen blijven altijd enorm mooi. Het is niet voor niets dat kralen in veel culturen een speciale betekenis hebben. Sommige culturen geloven zelfs dat kralen speciale krachten hebben en jou beschermen tegen het kwaad. De houten kralen zijn enorm veelzijdig. Je kunt er heel erg veel mee maken. Laat je creativiteit de vrije loop gaan en bedenk wat je met de kralen kunt maken. Heb je toch inspiratie nodig? Lees dan snel verder en ontdek wat je allemaal kan maken met kralen!

Armband

Het allerleukste en het simpelste om te maken met kralen zijn armbanden. Bij de armbanden gemaakt van kralen worden de kralen door een touwtje geregen. Het is een erg leuke activiteit om met kinderen te doen. Maar ook volwassenen vinden het erg leuk om een armband van kralen te maken. Laat je creativiteit de vrije loop en ontwerp je eigen armband!

Tassen

Heb je een saaie tas in huis liggen die wel een update kan gebruiken? Maak de tas weer mooi door er kralen op te maken! Pak pen en papier en teken een patroon uit. Pak daarna een naald en draad en maak de kralen, volgens het door jou bedachte patroon, vast aan de tas. Hierdoor krijg je een unieke tas die niemand anders heeft!

Sleutelhanger

Kralen zijn super leuk om te gebruiken aan een sleutelhanger. Je hebt hiervoor een basis sleutelhanger nodig. Aan deze standaard hanger bevestig je de kralen. De sleutelhanger zijn enorm eenvoudig en snel te maken. Iedereen kan het! Gebruik de hanger aan je sleutelbos of aan je tas. Het zal het net even iets leuker maken!