Wat is het beste restaurant in Nijmegen volgens de kenners?

Mijn beste vriendin Iris is nu al weer twee jaar geleden bevallen van haar dochter Rosa. Hierdoor hebben Iris en ik elkaar al een hele poos niet écht meer goed kunnen spreken. Zij was namelijk vooral heel veel druk met de zorg van haar meisje en ik merkte toch dat ik ons contact heel erg miste en vooral onze diepgaande gesprekken een beetje miste. Ik heb daarom Iris een weekendje weg gegeven voor haar verjaardag. Zo kan haar man een weekendje alleen zijn met hun dochter en neem ik Iris mee op een echt meidenweekend. Ik wilde het liefste een week met mijn vriendin naar het buitenland maar toen ik dit voorstelde droop ze toch wat af. Ze kon niet zo lang vrij krijgen van het werk en bovendien wilde ze niet zo lang weg zijn van haar dochter. Ook haar man zou niet een week vrij kunnen vragen van werk, wat natuurlijk wel zou moeten omdat hij de enige was die dan voor Rosa zou kunnen zorgen. Uiteindelijk hebben we daarom besloten om er een weekend van te maken en dan ook nog eens in het binnenland. We zijn uitgekomen op de stad Nijmegen. Wij wonen zelf beide in Friesland dus voor ons was deze zuidelijke stad redelijk onbekend terrein. Omdat we wel lekker wilden eten op onze eerste avond hebben we vele mensen op straat gevraagd wat nou het beste restaurant in Nijmegen is. We kregen veel verschillende antwoorden, wat ook logisch is want smaken verschillen, maar onze keuze werd er hierdoor niet makkelijker op. Op de site intonijmegen.com hebben wij echter helemaal gevonden wat we zochten. Zij konden ons niet alleen vertellen wat het beste restaurant in Nijmegen is, maar ze hadden ook nog vele andere tips en tricks voor een verblijf in of net buiten de mooie stad. We hebben via deze site dus een heerlijk restaurant gevonden en hebben een erg fijne eerste avond gehad van ons leuke weekendje weg. Ook de rest van het weekend hebben we de site regelmatig bezocht voor tips. Wij vonden hier dan ook niet alleen het beste restaurant van Nijmegen, maar ook nog heel veel meer. 

Beste restaurant van Nijmegen online aangeschreven

Op de website stonden verschillende categorieën vermeld waaruit je kon kiezen. Zo hadden ze een rubriek met de beste sushi restaurants maar ook blogs waarin verschillende goede Indonesische restaurants uiteen werden gezet. Hierdoor hebben wij naar onze wensen het beste restaurant van Nijmegen kunnen vinden. We vonden de site überhaupt al een aanrader omdat er naast restaurants ook andere hotspots werden voorgesteld om heen te gaan. Echt super leuk om deze site te bekijken als je zelf ook richting Nijmegen gaat voor een weekendje. Wij vonden hier het beste restaurant van Nijmegen, maar ook wanneer u iets anders zoekt dan enkel het beste restaurant van Nijmegen, dan heeft deze site echt heel veel te bieden. 

Kijk vooral even op de site

Ik raad iedereen die ook een weekend naar Nijmegen gaat dan ook ten zeerste aan om een vrijblijvend kijkje te nemen op deze site. Wat u moet doen;

  • Ga op u computer naar deze site
  • Lees de verschillende blogs en verhalen over wat bijvoorbeeld het beste restaurant van Nijmegen
  • Schrijf de leukste ideeën op!

Kijk dus vooral even op de site en ik hoop dat u net zo enthousiast bent als ik!