racefiets bellen

Racefiets bellen zijn ontzettend belangrijk om vaart te kunnen maken   

Stel je voor, het is een warme dag en je zit op je fietst. Je bent goed uitgerust, waardoor je flink wat vaart aan het maken bent. Je ziet voor je een stel naast elkaar fietsen. Op een rustigere tempo dan jij dat doet. Misschien ga je zelfs wel een PR halen. Je wilt gaan bellen, zodat het stel je er langs kunt laten. Je komt er op dat moment achter dat je geen bel op je racefiets hebt. Zeg maar gedag tegen je nieuwe PR. Racefiets bellen zijn dus ontzettend belangrijk om op je fietst te hebben. Zo voorkom je de bovenstaande situatie. 

racefiets bellen

Als het lekker weer is komt iedereen naar buiten 

Als het lekker weer is, is het vaak druk buiten. In Nederland kunnen we niet vaak genieten van warme zomerdagen, dus als het wel warm is gaan we massaal naar buiten. We gaan het terras op, liggen in een park of wandelen door de natuur. Dat is allemaal ontzettend leuk, maar kan onhandig zijn als jij op je racefiets zit. Het is dan handig om een bel op je racefiets te hebben. Zo kan je van te voren laten weten dat je er aan komt en kunnen mensen voor je aan de kant gaan. 

Een leuk uitje voor op de zondagmiddag 

Fietsen is ontzettend leuk om op een zondagmiddag te doen. Als je fietst gaat je hart sneller kloppen. Vaak ga je er ook flink van zweten. Het is dus een ontzettend goede training. Naast een training kan het ook ontspannen zijn. Je bent even in de frisse lucht. Zeker als je het samen met een vriend of vriendin doet, kan het echt een moment van ontspanning worden. Je kan dan tijdens het fietsen ook bijpraten. Of je fietst ergens heen waar je samen koffie gaat drinken.