Amperewinkel.nl

Amperewinkel.nl

Via via kwam ik terecht bij Amperewinkel.nl toen ik op zoek was naar een nieuwe accu voor in mijn camper. Ik wist niet zo goed waar ik hiervoor terecht kon en een kennis had goede ervaringen met deze website. 

Deskundig advies van Amperewinkel.nl

Amperewinkel.nlNu ben ik best wel een beetje handig maar ik had geen idee wat voor accu ik nodig had. Een vriend wees me op deze website en hier stond ook duidelijk uitgelegd waar ik op moest letten. Omdat ik het toch even zeker wilde weten heb ik eerst even telefonisch contact gezocht en daar kreeg ik echt uitstekend advies. Het was duidelijk dat de medewerkers van Amperewinkel.nl over zeer deskundige kennis over de producten beschikken.

Semi tractie oplader

Amperewinkel.nlUiteindelijk heb ik gekozen voor een semi tractie oplader. Deze kunnen namelijk langdurig energie geven en ze ontladen diep. De dynamo van de camper laadt zowel de huishoud accu als de startaccu vol met stroom. Door de lader met omvormer kan ik de huishoudaccu weer opladen via de stroompaal op de camping. Zo zijn we altijd voorzien van genoeg stroom voor onze camper. Amperewinkel.nl heeft verschillende merken semi tractie opladers zoals Varta, Beaut (solar), Banner en Optima. Stuk voor stuk kwalitatief hoogwaardige A-merken. Maar doordat Amperewinkel.nl rechtstreeks van va importeur of groothandel komt, betaal je er niet teveel voor. En je krijgt ook gewoon de fabrieksgarantie.

Snel geleverd

Ik ben nog steeds erg tevreden met mijn aankoop en met de service van Amperewinkel. Ze hebben me uitstekend geadviseerd. Mijn bestelling werd binnen 24 uur verzonden en had ik snel in huis. Het is ook mogelijk om op afspraak je bestelling op te halen in Dordrecht maar dat is voor mij te ver weg. Online bestellen en betalen ging ook erg makkelijk met iDeal, Paypal of Creditcard. Ben je ook op zoek naar energiesystemen? Kijk dan ook even op amperewinkel.nl.