zang coach

Zang coach om jouw stem optimaal te leren gebruiken

Een aantal maanden geleden ben ik voor het eerst naar een zang coach gegaan. Ik vond dat best wel spannend omdat ik niet zo goed wist wat ik kon verwachten. Al zo lang ik mij kan herinneren zing ik al de hele dag door. Het is dan ook mijn droom om ooit zangeres te worden. Mijn ouders vinden dat heel erg leuk, en daarom stelde mijn moeder voor om te zoeken naar een muziekschool. Het is namelijk verstandig om op les te gaan zodat jij leert om jouw stem op de juiste manier te gebruiken. Als jij jouw stembanden verkeerd inzet, dan maak jij ze uiteindelijk kapot.

Zingen

Een professionele zang coach

Samen met mijn moeder ging ik opzoek naar een professionele zang coach. Zo kwamen wij uiteindelijk uit bij het bedrijf Vocology. Over hen hoorde wij meerdere goede verhalen, dus ik besloot contact met hen op de te nemen. Omdat ik eerst graag kennis wilde maken, besloot ik een les in te plannen. Dat uur vloog echt razend snel voorbij. Na de les had ik het gevoel dat ik gelijk al zoveel geleerd had. Aangezien ik zo enthousiast over de les was, plande ik er gelijk meerdere in.

Zingen

Leer jouw stem op verschillende manieren te gebruiken

De zang coach leerde mij hoe ik mijn stem op meerdere manieren kon gebruiken. Ik merkte dat mijn bereik steeds groter en groter werd. Na een aantal lessen gingen wij ons ook focussen op meerdere soorten zangstijlen. Het is namelijk goed om van alle markten thuis te zijn als zangeres. Waar mijn leraar mij ook bij hielp was mijn houding tijdens het zingen. Zeker als ik in de toekomst voor groot publiek ga optreden is dat heel belangrijk. Ben jij ook opzoek naar een goede leraar, neem dan zeker contact op met dit goede bedrijf!