Wilt u met een gezelschap een bootje huren in Amsterdam?

Vorige zomer toen het heerlijk weer was kwam er een groepje vriendinnen die uit Amerika komen hierheen, die kwamen mij en Amsterdam voor de eerste keer bezoeken. Ik moet hiervoor natuurlijk het perfecte schema maken om de leukste plekken van Amsterdam te laten zien. Ik zag bootverhuur In Amsterdam staan en zag dat je hier een bootje kunt huren in Amsterdam. Ik heb wel eens vaker gedacht dat een bootje huren in Amsterdam leuk zou zijn, maar wat ik aan opties vond, vond ik echt niet gezellig, je mocht het bootje zelf niet eens besturen en er mochten maar 3 personen op, en dat was voor deze gelegenheid te weinig. Aangezien we met zijn twaalven zijn zoek ik een goede bootverhuur in Amsterdam waar wij onze route zelf kunnen bepalen want vaak mag dit niet. Ik ging online opzoek en kwam terecht op de website ik bootjehureninamsterdam.com. Hier kun je een bootje huren in Amsterdam. Ik was erg blij ik dat ik de website gevonden had. Er staat op de site een video die je kan bekijken als voorproefje en ik was al overgehaald dat dit de perfecte bootverhuur in Amsterdam is. Er staat ook duidelijk aangegeven dat u van tevoren moet reserveren omdat de bootjes er gewild zijn en zeker in de weekenden want dan willen veel mensen een bootje huren in Amsterdam. Op de site staan ook veel leuke recensies geschreven door mensen die zeer tevreden waren met de service aangaande het bootje huren in Amsterdam. Ik heb uiteindelijk twee bootjes gehuurd bij deze bootverhuur in Amsterdam want er mogen in totaal 6 per persoon per bootje. Het was heel makkelijk te bereiken want de steiger lag lekker centraal. We hebben 4 uurtjes langer gevaren en we zijn langs heel veel historische gebouwen gevaren, sierlijke bruggen en mooie woonboten. Je vaart vanaf de ligplaats meteen de Jordaan in en een paar minuten later kan je al in de Prinsengracht liggen, dit is de bekendste gracht hier in Amsterdam. Het bootje huren in Amsterdam is mij dan ook heel goed bevallen. Mijn Amerikaanse vriendinnen waren heel enthousiast om de stad zo te zien want het is hier in Amsterdam heel gezellig om met veel andere bootjes tegelijk te varen en om je heen te kijken en de leuke sfeer te zien. Het is hier in Amsterdam natuurlijk ook anders dan andere plekken. In de buurt van de ligplaats van de bootverhuur in Amsterdam is er veel te doen en veel leuke cafétjes om de dag gezellig af te sluiten.

Hier kunt u een leuk bootje huren in Amsterdam en dan de mooie binnenstad bekijken vanuit uw boot

Duidelijke site waar aangegeven staat wat u allemaal mag doen in het bootje zoals het zelf besturen en u eigen route bepalen, hoeveel mensen er in 1 bootje mogen en wat voor soort bootjes er zijn. Er staat ook een filmpje op de site voor overige informatie. Het is ook fijn dat u voor uw boottocht ook nog eens een goede persoonlijke instructie krijgt voor de mensen onder ons die dit nog nooit eerder hebben gedaan. De website is erg overzichtelijk en er wordt snel gereageerd op vragen.

Ik kan een leuke boottocht doen met mijn vriendinnen dus ik raad de website aan omdat:

  • U een snelle reactie krijgt
  • U uw eigen route mag bepalen
  • U met totaal 6 personen in een bootje mag

Als u toch nog meer wilt lezen over de bootverhuur in Amsterdam of uw vrienden/vriendinnen willen iets meer informatie, neem dan even een kijkje op de website.

Lees meer…