Wil jij meerdere afstanden berekenen?

Soms moet je voor je bedrijf meerdere afstanden berekenen. Bijvoorbeeld omdat je gemaakte kilometers door jouw personeel in je administratie op moet nemen. Bij een paar ritjes kun je dit nog eenvoudig zelf uitrekenen, daar zijn wel gratis websites voor te vinden. Maar moet je echt in korte tijd meerdere afstanden berekenen? Dan gaat het echt veel tijd kosten. Die uren besteed je natuurlijk liever aan andere zaken, het is te tijdrovend om dit allemaal één voor één handmatig uit te rekenen. Herken je dit probleem, maak dan gebruik van reisafstanden.nl – zij maken dit proces een fluitje van een cent!

Meerdere afstanden berekenen

Voor ondernemers en bedrijven, hoe klein of groot ook, geldt dat ze benzinekosten of reiskosten af kunnen trekken van hun winst. Ze kunne het opvoeren als gemaakte kosten. Er mag een standaard bedrag per kilometer voor gerekend worden, maar dan moet je natuurlijk wel het aantal gereden kilometers weten. Om dit goed in de administratie te krijgen, moet je vaak meerdere afstanden berekenen. Natuurlijk kun je aan iedereen vragen om de hele tijd de kilometerstand van de auto bij te houden, maar ook dat kost veel tijd en het kan zomaar een keer vergeten worden. En dan heb je al een probleem, want hoe kom je dan achter de juiste kilometerstand? Gemakkelijker is het dan om bij te houden welke ritten gemaakt zijn en later deze kilometers in de administratie op te nemen. Maar dan moet je dus wel meerdere afstanden berekenen, helemaal als het gaat om veel medewerkers. Zou je dit zelf uit moeten rekenen, via gratis websites met kaarten, dan moet je van iedere rit de startlocatie en eindlocatie invoeren, het aantal kilometers noteren en dan door naar de volgende rit. Dit kost ontzettend veel tijd. Zou het dan niet fijn zijn als er een eenvoudigere oplossing was voor meerdere afstanden berekenen?

reisafstanden.nl

Die oplossing biedt reisafstanden! Je kunt hier heel eenvoudig meerdere afstanden berekenen, door simpelweg een cvs bestand met startpunt en eindpunt in te voeren. Zij maken de berekeningen dan voor jou! Uiteraard is dit niet gratis, maar het levert jou een enorme tijdswinst op. Jij of je medewerkers kunnen dit dan weer aan andere zaken besteden, wat natuurlijk een groot voordeel is! Hoe werkt het nu precies als je hiermee aan de slag wilt gaan? Wil je via hen meerdere afstanden berekenen, dan volg je de volgende stappen:

  • je maakt een account aan en kiest het pakket dat bij jou past
  • je kiest een methode, zoals API koppelen, online berekenen of cvs bestanden uploaden
  • bij API en de online tool zie je eigenlijk meteen de resultaten, bij cvs heb je ze vaak binnen een uur, maar zeker binnen 24 uur

Je ziet, het werkt dus eigenlijk heel eenvoudig en ook nog eens heel snel! Met andere woorden, het kan dus veel toegevoegde waarde hebben voor jouw onderneming. Wil je hier meer over weten, neem dan eens een kijkje op reisafstanden.nl. Je kunt bovendien gratis honderd routes proberen om te testen of op deze manier meerdere afstanden berekenen voor jou werkt!