ableton kopen

Wat is ableton en waarom zou je ableton kopen?

Wie muziek wil maken met een computer, kan niet zonder ableton. Ableton kopen is dan ook een goede eerste stap als je graag digitaal muziek wil maken en bewerken. Maar wat is ableton eigenlijk, en waarom wordt het zoveel gebruikt? Dat ontdek je hier.

ableton kopen

Over ableton

Ableton is een bedrijf dat software ontwikkelt om muziek mee te bewerken op de computer. Het meest bekende programma dat ze hebben gemaakt is live. Ableton live wordt nog altijd door duizenden muzikanten gebruikt om muziek te bewerken op mac en op windows. Ableton is in principe een sequencer en daar zijn er meer van. Maar in tegenstelling tot veel andere sequence software is ableton live ontworpen om zowel te kunnen worden gebruikt als instrument bij live optredens als voor componeren en arrangeren. De kans is dus groot dat je wel eens op een feest of festival hebt gestaan en naar muzikanten hebt geluisterd die Ableton gebruiken.

ableton kopen

Gebruiksvriendelijk en betaalbaar

Ableton kun je gemakkelijk online aanschaffen. Omdat het een softwareprogramma is, verloopt de aankoop ook – mits je dat wil – volledig digitaal. Je kunt het ook gebruiken als startend muzikant die wil uitproberen.