Costa de Almeria

Op vakantie naar Costa de Almeria 

Als je binnenkort met je gezin op vakantie wilt gaan maar nog geen leuke en prachtige bestemming hebt gevonden, dan kan je het beste eens kijken naar Costa de Almeria in Spanje. Costa de Almeria ligt in het zuiden van Spanje en het voordeel daarvan is dat er meer dan 320 zondagen zijn. Costa de Almeria is dus de perfecte oplossing als je naar het strand wilt gaan of wilt gaan surfen. Er zijn namelijk enorm veel prachtige stranden te vinden in Costa de Almeria en dat is zeker niet gek want Costa de Almeria ligt aan de kust van Zuid Spanje. 

Costa de Almeria

Wat is er te doen in Costa de Almeria?

Naast het bezoeken van de bekende en prachtige stranden of zwemmen in de zee, zijn er nog veel meer activiteiten waar jij en je kinderen aan deel kunnen nemen. Costa de Almeria is namelijk niet een stad of een dorp, maar is een enorm groot gebied. Er liggen dus meerdere grote steden en dorpen in dit gebied en daarom zijn er veel activiteiten aanwezig. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om een avondje naar de bioscoop te gaan maar ook kan je lekker tot rust komen op een terras en een hapje gaan eten in een van de bekende restaurants. 

Plekken zoals Costa de Almeria 

Als je vaker naar Costa de Almeria bent geweest om vakantie te vieren, dan kan het na een tijdje natuurlijk niet meer echt leuk te zijn om daar naartoe op vakantie te gaan. Je kan dan in dat geval andere plekken in Spanje bezoeken die erg veel weg hebben van Costa de Almeria. Hierbij kan je dan denken om bijvoorbeeld naar Costa Blanca te gaan. Dit is een gebied dat nog groter is dan Costa de Almeria en vrijwel hetzelfde is.