jazz improvisatie

Jazz improvisatie op mijn saxofoon, geweldig!

Een mooie jazz improvisatie spelen op mijn eigen saxofoon. Wie droomt daar nu niet van. Ik in ieder geval wel en het ziet er nu naar uit dat deze droom gaat uitkomen. Al een paar jaar ben ik in het bezit van een mooie saxofoon. Deze heb ik ooit een keer goedkoop op de kop kunnen tikken, maar erop spelen was het laatste waar ik aan dacht. Gewoon als pronkstuk neerzetten in mijn woonkamer, daar was hij voor bedoeld. Tot ik een keer naar de televisie zat te kijken en daar een geweldige show voorbij zag komen. Een show met meerdere muziek instrumenten, ik was verkocht.  jazz improvisatie

Een mooie jazz improvisatie met mijn eigen saxofoon

Het instrument had ik al, nu nog een leraar die mij de kneepjes van het leren spelen op mijn saxofoon wilde leren. Mijn zoektocht was uitgekomen bij Franya Music. Hier kan je goed terecht voor verschillende muzikale leerdoelen. Het is hier zelfs mogelijk om op je dwarsfluit, piano of je keyboard te leren spelen. Mijn wens was uitgekomen en zal ik eindelijk mijn pronkstuk, die ik al een tijd in de woonkamer had staan, leren te bespelen. Inmiddels heb ik al een mooie jazz improvisatie geleerd en speel ik de sterren van de hemel.