Heeft u het plezier van een photobooth al eens ervaren?

Toen wij vorig jaar op de bruiloft van goede vrienden van ons waren, hebben wij gezien dat zij een photobooth hadden gehuurd. Wij hadden eerst niet helemaal in de gaten wat de voordelen zouden zijn van een photobooth, maar toen wij eenmaal naar de mogelijkheden gingen kijken die er waren die deze photobooth te bieden had, wisten wij gelijk dat wij dit apparaat ook op onze bruiloft wilden hebben. Wij hebben namelijk gezien dat wanneer je een photobooth neerzet, mensen heel veel meer foto’s gaan maken. Ik wilde daarom graag weten of een photobooth ook iets zou zijn waar wij blij van zouden worden. Ik had namelijk even de angst dat wij een vermogen zouden moeten betalen voor een photobooth en dus leek het mij beter om te kijken of wij eerst meer over de tarieven van het huren van zo’n spiegel te weten konden komen. Wij zijn toen een paar dagen later een keer bij onze vrienden langsgegaan om te horen waar zij hun spiegel hadden gevonden. Ik heb toen gezien dat zij naar de site photoboothexperience.nl zijn gegaan. Zij hebben hier op de site een heel goede deal kunnen sluiten en ik ben daarom gaan kijken wat ik hier allemaal aan mogelijkheden kon vinden. Ik heb de site van dit bedrijf grondig doorgenomen en ik kan u zeggen dat ik echt heel enthousiast was over de mogelijkheden van dit bedrijf. Deze mensen hebben er echt alles aan gedaan om te zorgen dat zo’n photobooth niet alleen maar voor de rijken der aarde is weggelegd. Het leek mij daarom goed om te zorgen dat ik ook eens contact zou opnemen met de mensen van dit bedrijf want ik wilde graag van hen horen wat zij voor mij konden doen. Ik wist namelijk ook niet of de photobooth nog beschikbaar was, dus ben ik gelijk even gaan kijken naar mogelijkheden om te zorgen dat ik zekerheid kon krijgen over de vraag of het apparaat nog beschikbaar was op de dag dat wij wilden gaan trouwen. Toen dat zo bleek te zijn, heb ik gelijk knopen doorgehakt en ben ik met dit bedrijf afspraken gaan maken.

Deze photobooth was een heel goede keus

Wij zijn blij dat wij voor een photobooth zijn gegaan voor onze bruiloft want wij hebben gemerkt dat het echt heel leuk is om je gasten zelf foto’s te kunnen laten maken. Ik heb gemerkt dat wanneer je deze mensen in de arm neemt, je er zeker van kunt zijn dat je een goed apparaat krijgt geleverd, dat deze goed is nagekeken en het heel goed doet. Ik ben daarom blij dat ik dit apparaat gekocht heb en ik kan iedereen aanbevelen om dit ding ook te gaan gebruiken.

Wilt u meer weten?

Mocht u meer willen weten over de mogelijkheden van zo’n mooie booth, dan kunt u:

  • Even naar de site photoboothexperience.nl surfen
  • Bekijken hoeveel leuke dingen u met dit apparaat kunt doen
  • Een keer contact opnemen om te horen of u deze booth kunt huren

Ik hoop dat u net zoveel leuke foto’s kunt laten maken met dit apparaat als dat wij dat konden.