E Vapor

5 redenen om over te stappen op een E sigaret

Denk je erover om over te stappen op een E sigaret, omdat je wilt stoppen met roken? Dan is dit een goede beslissing. Door gebruik te maken van een elektrische sigaret bouw je de hoeveelheid nicotine geleidelijk af. Uiteindelijk ben je dan van je nicotineverslaving af. Wij geven je 5 redenen om direct over te stappen op een vapor.

E sigaret

Een betere conditie met een E sigaret

Als je overstapt op een E sigaret krijg je al snel een betere conditie. Een normale sigaret bevat namelijk koolstofmonoxide. Dit stofje zorgt ervoor dat je bloed minder zuurstof naar de spieren kan vervoeren. Je bent sneller vermoeid en hebt een lagere weerstand. Als je stopt met roken en overstapt op een elektrische sigaret, zal je conditie al snel verbeteren. Je merkt het positieve effect zelfs al binnen 3 dagen. Je ademt beter en heb je veel meer energie.

Je huid ziet er gezonder uit

Rokers hebben vaak een grauwe huid met rimpels. Iets waardoor ze er vaak ouder uitzien. Als je overstapt op een vapor wordt je huid beter doorbloed. Je huid gaat er dan weer gezonder en frisser uitzien.

Nicotine

Je krijgt een mooier gebit

Mensen die roken hebben vaker last van tandplak en ontstoken tandvlees. Als je een aantal weken bent gestopt met roken, wordt je gebit al weer een stuk gezonder. Zo verdwijnt de gelige kleur op je tanden. Ook loop je minder risico op ontstoken tandvlees of tandplak.

Je eten smaakt beter

Als je rookt, proef en ruik je je eten niet zo goed. Wanneer je stopt met roken en een vapor gaat gebruiken, zal je al snel merken dat je smaak veel beter is. Hierdoor geniet je weer veel meer van een lekkere maaltijd.

Je leeft langer

Wist je dat rokers gemiddeld 10 jaar korter leven dan niet-rokers? Als roker loop je namelijk meer risico op kanker en een hart- en vaatziekten. Voor niet-rokers is de kans groter dat ze gezond blijven en langer leven.