beeldende kunst in Utrecht

Zeer mooie beeldende kunst in Utrecht

Voor mooie beeldende kunst in Utrecht, kan je het beste naar Werk in Steen gaan. Hier maken zij de mooiste beelden uit een ruw blok steen. Zo kan je hier al goed terecht voor een fraai beeld in de tuin, die tegen een stootje kan en alle weersomstandigheden overleefd. Maar voor de mensen die geen tuin hebben, kan je hier ook terecht voor een fraai beeld voor in de vensterbank of op de schouw. Met deze kunst heb ik kennis gemaakt, tijdens een bezoek aan het atelier van beeldhouwer Fieke de Roij. Toen ik hier binnen stapte was ik meteen verkocht.  beeldende kunst in Utrecht

Super mooie beeldende kunst in Utrecht

Wat heb ik mij ogen uitgekeken, tijdens het bezoek aan het atelier. Nog nooit had ik zoveel mooie beelden en kunstobjecten bij elkaar gezien. Allemaal gemaakt van hetzelfde materiaal, maar met een eigen betekenis. Ik ben verliefd op deze kunst, helemaal nu ik hier een cursus van ga volgen. Het is namelijk hier ook mogelijk om een cursus beeldende kunst hier in Utrecht te gaan volgen. Fieke de Roij geeft deze lessen. Op geheel eigen tempo en helemaal zelfstandig mag je hier aan deelnemen. 

Elke dag als ik de gordijnen in mijn woonkamer open maak zie ik mijn eigen gemaakte kunst. Wat ben ik daar trots op.