wijnproeverij Den Haag

Wijnproeverij Den Haag gezellig samen met vrienden

Een wijnproeverij Den Haag leek mij super leuk om dat samen met mijn beste vrienden te doen. Wij houden namelijk allemaal van een glaasje zo op zijn tijd. Elke paar maanden doen wij met de vriendengroep wat leuks. Elke keer is iemand anders aan de beurt om iets te regelen. Deze maand was de beurt aan mij. Ik vind het altijd heel erg leuk om iets organiseren. De lat ligt wel hoog omdat wij al veel leuke dingen hebben gedaan. Ik zat op het internet rond te zoeken toen ik opeens op een website terecht kwam die wine tasting evenementen organiseert. Ik wist gelijk dat dit het volgende uit van de vriendengroep ging worden.

Druiven

Wijnproeverij Den Haag aan te raden

Op de website werd de wijnproeverij in Den Haag als een gezellig evenement omschreven waar jij meer kennis op gaat doen. Het leuke was dat er alleen wijnen uit Roemenië geschonken worden. Dat maakte deze proeverij uniek. Dat gaf voor mij echt de doorslag. Ik besloot contact met het bedrijf op te nemen. De medewerkster die ik aan de lijn kreeg was heel erg vriendelijk. Zij legde mij precies uit wat de mogelijkheden zijn. De proeverij kon gewoon bij mij thuis georganiseerd worden. Dat leek mij wel heel leuk omdat ik een grote tuin heb.

Druiven

Een gezellige middag

Zonder te verklappen wat wij gingen doen nodigde ik mijn vrienden uit bij mij thuis. Iedereen was echt heel erg enthousiast toen zij uitvonden dat wij verschillende soorten wijn gingen proeven. Het leuke was dat wij ook echt meer over alle wijnen te weten kwamen. Het bedrijf vertelde ook hoe de wijn in Roemenië wordt gemaakt. Samen met mijn beste vrienden had ik echt een hele leuke middag. De wijn viel zo goed bij iedereen in de smaak dat iedereen een fles wijn bestelden.