sportschool Breda

Sportschool Breda kan ik aan iedereen aanraden die van bewegen houdt

Na een lange zoektocht ben ik uiteindelijk bij sportschool Breda uitgekomen en ik ben heel erg tevreden over hen. Een aantal maanden geleden merkte ik aan mijzelf dat ik toe was aan een hobby. Omdat ik van bewegen houd, leek het mij leuk om daar iets mee te doen. Zelf ben ik niet een hele grote fan van teamsporten omdat daar zoveel verplichtingen bij komen kijken. Ik vind het fijn als iets flexibel is en jij er heen kunt gaan wanneer jij dat zelf wil. Een vriend van mij vertelde dat hij naar de gym ging en ik wel een keer met hem mee mocht om te kijken of het iets voor mij was.

Sporten

Een fijne sfeer in de sportschool Breda

Omdat ik toch wel benieuwd was geworden ging ik mee naar sportschool Breda. Wat ik gelijk merkte was dat de sfeer daar echt heel goed was. Toen ik mij aanmelden vertelde een medewerker dat ik twee weken vrijblijvend bij hen kon trainen. Op die manier kon ik alles uitproberen en kijken of ik het wat vond. Dat heb ik gedaan en in die twee weken ben ik erachter gekomen dat ik naar de gym gaan echt heel erg leuk vind.

Sporten

Goede begeleiding

In de sportschool in Breda is hele goede begeleiding aanwezig. Dat vind ik wel heel erg fijn aangezien ik net ben begonnen met trainen. Het is fijn om iemand te hebben die jou aanwijzingen en tips kan geven. Zo wordt jij alleen maar beter en wen jij jezelf ook geen verkeerde bewegingen aan. In de gym is iedereen welkom, of jij nou een beginner bent of een ervaren sporter. Daarnaast is er geen plek voor haantjes gedrag. Iedereen is gelijk en gemotiveerd om lekker te bewegen. Ik raad jou zeker aan om ook eens twee weken te komen proeftrainen.