Museum Lalique is er voor jou

Museum Lalique is een museum van René Lalique

Ben je erg fan van kunst, dan kun je goed terecht bij het museum van René Lalique. Deze man was erg bekend en leefde in de tijd van 1860 tot 1945. René Lalique maakt glaskunstwerken en hij was een edelsmid. Ook kon hij goed op weg met juwelen. In museum Lalique vind je een deel van zijn werken en dat is erg interessant. Je kan de details in zijn werken bekijken via een loep of op schermen die in het museum hangen. René Lalique had een eigen soort van details dus het is de moeite waard om een kijkje te nemen! Met bepaalde arrangementen kun je er een leuke dag van maken. Je kan er namelijk een luxe lunch bij nemen en een prosecco. Bekijk de site voor meer informatie wat betreft het museum.

Mijn ervaring met museum Lalique

Ik ben een man die erg veel om kunst geef en daarom bezoek ik vaak kunstmusea. Dit keer was museum van René Lalique aan de beurt en ik vond het er al erg interessant uit zien op internet en daarom wist ik zeker dat dit een leuke dag zal worden. Ik nam gebruik van een luxe lunch arrangement die ik op heb gegeten in de bloementuin. De werken van René Lalique heb ik bekeken met een loep en dit was erg interessant. Ik adviseer andere mensen om ook eens een kijkje te wagen in het museum van René Lalique!