tweedehands piano

Een mooie tweedehands piano kopen

Mijn besluit staat vast, ik ga een mooie tweedehands piano kopen. Hiervoor ben ik al naar de showroom van Muziekhandel van Buytene geweest. Bij het zien van al die vleugels beginnen mijn handen al te jeuken. Het is gewoon geweldig om de toetsen aan te raken en hier een mooi geluid uit voort te brengen. Ik heb mij dan ook heerlijk kunnen uitleven om hier mijn muziek te laten horen. Echt geweldig om hier van de ene op de andere vleugel te kunnen “springen”. Eigenlijk was ik zo in mijn muziek op gegaan dat ik niet eens in de gaten had dat ik publiek had gekregen, van de mensen die ook in deze winkel aan het shoppen waren.  tweedehands piano

Een mooie tweedehands piano gekocht

Nadat ik mij even lekker heb laten gaan in de winkel, heb ik mij goed laten voorlichten. Zo was er hier genoeg keuze, maar zo een aankoop doen , doe je niet even. Daarom heb ik de verschillen even goed naast elkaar gelegd en heb pas de volgende dag de keuze gemaakt.

Inmiddels heb ik mijn tweedehands piano al in mijn woonkamer staan. Hier ben ik dan ook zeer blij mee en trots dat ik dit allemaal heb kunnen kopen, want een nieuwe vleugel had nog jaren kunnen duren voordat ik het geld bij elkaar had.