kant en klaar huis

Droom je ervan om huiseigenaar te worden door je huis te laten bouwen, maar je hebt niet per se de tijd of de technische vaardigheden om het te doen? Er is een heel eenvoudige oplossing die uw werk veel gemakkelijker zou kunnen maken, en dat is kant en klaar huis. Met dit systeem kunt u uw constructie toevertrouwen aan een vakman die het woonklaar bij u aflevert. Een kant en klaar huis is een woning die perfect bewoonbaar zal zijn wanneer u de sleutels ontvangt. Een van de bijzonderheden van deze formule is ook dat je het werkgedeelte volledig delegeert aan de bouwer. Dat wil zeggen, hij zal u moeten selecteren en de vakmensen moeten coördineren, de bouw moeten leiden, het aanvankelijk vastgestelde budget en vooral de einddatum van het werk moeten respecteren.

Comfort

Een van de belangrijkste voordelen van het kant en klaar huis is comfort en rust. Het beheer van de verschillende providers, aanmaningen, kleine onvoorziene gebeurtenissen: u regelt niets. De bouwer zorgt niet alleen voor de organisatie, maar kan ook bepaalde administratieve formaliteiten regelen, zoals het indienen van een bouwvergunning. Let wel op: u blijft eigenaar van het werk en moet hiervoor een verzekering afsluiten: de werkschadeverzekering bouwwerkzaamheden.

Veiligheid

Dit type all-inclusive service vereist een formeel contract. Dit betekent dat de bouwer in theorie alle voorwaarden en garanties moet respecteren die bij de ondertekening van de verschillende belanghebbenden op de site worden vermeld. Beschermingen zijn aanwezig, zoals de garantie van tijdige levering en tegen de in de offerte vermelde prijs.

Aanpassingsvermogen

Na de selectie van de grond zal de bouwer een huis indienen dat mogelijk geschikt is voor de grond. Dat weerhoudt u er echter niet van uw mening te geven en bestaande plannen te personaliseren. Aanwezigheid van een verdieping, aantal kamers zijn elementen waarvan u beslissers bent. Sommige bedrijven kunnen u zelfs de inrichting van de tuin of de installatie van de keuken aanbieden. Een kant en klaar huis, ja, maar het is uw accommodatie en het is essentieel dat het in uw beeld staat.


Neem nu de beslissing!