opleiding duiken

Ga een opleiding duiken volgen

Wil jij een opleiding duiken gaan volgen, dan ben je hier aan het juiste adres.  Het snorkel en  duikcentrum in Purmerend kan je hier goed mee helpen. Hier kan je de fijne kneepjes van het zwemmen onder water leren. Deze tact van sport heeft mij altijd al geïnteresseerd en daarom wilde ik hier nu wel een keer meer van leren.  Omdat ik in het begin nog iet zeker wist of ik dit wel leuk zal gaan vinden heb ik een introductie les genomen.  Tijdens deze les ga je een proefduik maken en zo kan je inschatten of dit wel 100% jouw ding is.  opleiding duiken

Wil jij ook een opleiding duiken gaan volgen?

Bij het duikcentrum leer je de fijne kneepjes van het duiken. Altijd heb ik ervan gedroomd, dat ik tijdens een vakantie in het verre buitenland ga snorkelen. Tussen alle mooie vissen en de onderwater planten te zwemmen en dan heb ik het nog niet eens over het mooie koraal gehad. Maar voordat het zover is, moet ik toch echt een opleiding duiken gaan volgen.

Na mijn introductieles was ik helemaal verkocht en heb mij meteen opgegeven voor de cursus. Wil jij deel nemen aan deze lessen, schrijf je dan in, door middel van jouw gegevens achter te laten op het contactformulier.