4 onmisbare enkellaarsjes om je de winter door te helpen

Hier delen wij 4 essentiële vormen van enkellaarsjes om je in de stemming te brengen voor de winter! Jaar na jaar brengen deze 4 klassieke stijlen me van dag naar nacht, ongeacht het weer, en hun veelzijdigheid kan niet worden overtroffen.

Enkellaarsjes met veters

Casual, vertrouwd en een beetje grungy, de enkellaars met veters is veel veelzijdiger dan sommige mensen denken. Hier kan je spelen met de mannelijkheid van de laars met een geruit overhemd met kraag en een krantenjongen pet. Een andere manier waarop deze laarzen gedragen worden, is met een minirok, trui of spijkerjasje – het perfecte recept voor een geweldige casual, flirterige look.


Chelsea enkellaarsjes

Chelsea-laarzen zijn de afgelopen jaren met volle kracht opnieuw opgestaan. Deze schoenen zijn verreweg mijn favoriete enkellaarsvorm die er is. Verfijnd en toch subtiel, het zou moeilijk zijn om een ​​outfit te vinden die een Chelsea-laars niet verbetert. Vertel eens: in welke andere schoenenwereld kan een geruite broek, een lingerie-geïnspireerde top en een humeurige lip er zo edgy uitzien? Ga door, ik wacht tot je iets bedenkt, maar we zullen hier een tijdje zijn.

Enkellaarsjes met dikke hak

De laarzen met dikke hakken zijn een veiligste match voor geplaveide straten en vriestemperaturen. Er is echt geen andere manier om het te beschrijven, enkellaarsjes met dikke hak zijn de meest praktische en comfortabele manier om je look te verbeteren zonder je loopvermogen in gevaar te brengen.

Enkellaarsjes met spitse neus

Last but not least: er gaat niets boven een spitse teen. Het mooie van laarzen met spitse neus is dat om wat voor reden dan ook, als je een spitse neus hebt, niets anders ertoe doet, want je hebt al instant verfijning bereikt. Deze kenmerkende vorm straalt edginess en klasse uit op een manier die geen enkele andere schoenvorm kan. In overeenstemming met het idee van strakheid met een randje, kan je gaan voor een monochrome look van top tot teen.